Пенсионираната плеймейтка Златка Димитрова отново лети на крилете на любовта. Този път заби заможен адвокат.

Мълвата носи, че заради него се преместила да живее в столицата. За никого не е тайна, че до неотдавна силиконката живееше в родния си Бургас. 
Тя си даде малко време, след като се раздели с фитнес инструктора Кирил Танев, преди да се впусне отново в дебрите на любовта.

Зад гърба си Златка има не една и две любовни несполуки. Този път обаче е обнадеждена, че нещата в личния й живот най-после ще потръгнат.
Неотдавна новата й изгора я зарадвал с ключове от чисто нов автомобил.

Плеймейтката споделя, че не може да живее без любов и допълва, че именно тя е тази, която я зарежда със сила, мотивира я и я кара да се усмихва. Казано с други думи, любовта е всичко за нея. Тя определено е от хората, които не обичат да са сами и неведнъж го е признавала.

За новата й изгора не се знае много. Това, което е известно за момента е, че е юрист и е почти на нейната възраст. Очевидно плеймейтката е решила да смени таргета. 
Най-тежката й раздяла бе тази с бащата на сина й – Мирослав Недев, с когото са успели да запазят добрите отношения. Опитва се да поддържа нормална комуникация с него заради малкия Миро.
Източник: secret.bg
 

Златка Димитрова заби мастит адвокат, а той я дари с...