Златка Димитрова се раздели с фитнес инструктора

В продължение на 2 години Златка Димитрова имаше връзка с фитнес инструктора Кирил Танев, но ето че проблеми са застигнали двойката. Запознати издават, че съвсем наскоро те са се разделили и не е ясно дали ще успеят да изгладят отношенията си. Плеймейтката е изтрила от Инстаграм всичките си общи снимки с треньора, а пък той е написал следното послание, по всякa вероятност насочено към нея: "Някои врати трябва да бъдат окончателнo затворени просто защото не водят доникъде!". Близки до Златка твърдят, че фитнес инструкторът често се заглеждал встрани и това била основната причина тя го остави. След като се раздели драматично с бащата на сина си Мирослав Недев, плеймейтката се надяваше, че е открила голямата любов в лицето на Кирил, но уви - отново удари на камък и пак остана сама, писа "Уикенд".

Запознанство

Димитрова и мускулестият треньор се запознали във фитнес залата и първоначално споделяли само общата си страст към спорта. После обаче се харесали и се сближили. По това време Златка вече била разделена с Миро и се оглеждала за нов мъж, а Танев се оказал точно неин тип. Той също е разведен и има дете от предишна връзка, та напълно й влизал в положението.

Реклама

В началото атлетичната брюнетка не спираше да хвали инструктора и дa му прави реклама. Тя твърдеше, че на него дължи стегнатата си фигура, защото всеки ден я мотивирал да посещава залата и да тренира усилено. Златка се кълнеше, че той е един от най-добрите специалисти в своята област, но от известно време е спряла да го промотира, което само потвърждава слуховете за тяхната раздяла.

Бодибилдинг

Сега, когато отново е сама, Златка се е посветила на голямата си страст - бодибилдинга. Тя е напомпала мускули като на културист и е изключително горда с постиженията си. Смуглата плеймейтка всеки ден тренира с големи тежести и бицепсите й вече са огромни. Димитрова от години спортува редовно и някога изглеждаше приятно стегната, но напоследък съвсем е изгубила женствените си форми. Тя е оформила здрави мускули, а на яките й рамене могат да завидят повечето от мъжете в залата.

Строг хранителен режим

За да бъде във върховна форма, Златка спазва строг хранителен режим - не консумира захар, млечните продукти е ограничила до минимум и залага най-вече на свежите зеленчуци, яйцата и месото. Бившият еротичен модел споделя, че сладките изкушения изобщо не я блазнят - нищо не е в състояние да я отклони от строгата й диета. "Трябва воля и упоритост! Бодибилдингът не е за мързеливци!", отсича Димитрова. Тя редовно публикува снимки в социалната мрежа, за да се похвали с мускулестото си тяло, но с това предизвиква не само комплименти, а и отрицателни реакции. Мнозина упрекват Златка, че е заприличала на мъж, но тя е категорична, че много се харесва и даже е готова да помогне на други дами да постигнат нейните резултати. Плеймейтката неведнъж е споделяла, че има намерение да се преквалифицира в инструктор и да превърне хобито си в професия. Тя даже обмисля да заснема тренировките си с камера и да ги качва в сайта за видеосподеляне "Ютюб".

Ново амплоа

По този начин иска да привлича повече последователи в социалната мрежа и да се популяризира в новото си амплоа на фитнес гуру.  Атлетичната дама от доста време живее в родния си град Бургас и все по-рядко се завърта в столицата. Тя отказва да коментира интимните си отношения и отговаря грубо на всеки, който дръзне да я попита. [caption id="attachment_659725" align="aligncenter" width="300"]Златка Димитрова се раздели с фитнес инструктора Кирил сн. hotarena.net Златка Димитрова се раздели с фитнес инструктора Кирил сн. hotarena.net[/caption] "За последен път ще помоля всички загрижени да престанат да ми задават махленски въпроси с надеждата да разберат какво се случва в личния ми живот. Какво става в леглото ми не е обществено достояние и не би трябвало да ви интересува. Имайте малко уважение, за да не ви изхвърля от профила си!", ядосва се Златка, предават от hotarena.net.