Да, Златка Димитрова е влюбена и с нов мъж до себе си. Явно слуховете не са били лъжа, а това призна неочаквано днес самата плеймейтка. Нещо повече - Черната Златка не иска да говори нищо за връзката си, от неистов страх да не й навреди. Тя е вярна на максимата, че ако искаш нещо да продължи, не се хвали с него...

Но въпреки това разказа най-важното според нея и то е, че самата й среща с новия мъж е била всичко друго, но не и случайна. Усетила го ясно, още от първия момент, а след това го затвърдила в себе си.

"Това е съдбовна среща. Среща, която е било писано да се случи и за която явно сме чакали много време и двамата. Но съм убедена, че красивите неща и истинските неща в живота, винаги идват бавно, никога не ги получаваме ей така", разсъждава Златка Димитрова. Която обаче не се бои да каже истината и за бившия си мъж и баща на сина си - Миро (момченцето носи името му).

"Боли ме, че ще го кажа, но аз сама си издържам детето. Баща му не фигурира в картинката, а най ме е яд, че не успя да създаде емоционална, духовна връзка със сина си. Вече съм убедена, че биологията не е най-важното и че кръвта става на вода, каквото и да ни говорят. Близостта между душите е зародена на друго ниво, ражда се в други вселени", смята Златка Димитрова.