Щерката на Орхан Мурад днес го направи дядо на внуче. Сузанита роди в сутрешните часове, а бебето е момченце, което кръстиха Матиас. Значението на испанското име, което са избрали, е "Дар от Бога", а Сузанита е благодарна и щастлива.

Младата родилка качи публикация от болницата като призна, че е искала да роди по естествен път, защото не признава тази "мода" всички да раждат със секцио. "То е добро, само ако ти се налага по медицински причини, иначе не виждам смисъл", разсъждава певицата.

Едно нещо обаче помрачи щастието й и то е, че баща й - Орхан Мурад така и не реагира на щастливата вест за внука си. Певецът е особено активен в мрежите, но до този час, късно привечер, не е споделил с аудиторията си, че е станал дядо. Обявява участия и прочие, но две мили думи за детето и внучето му няма.

"Очаквахме, че той пръв дори ще съобщи вестта, както правят всички популярни лица, чиито деца са преживели това щастие. Но не. Не го направи. Явно Сузанита е права да му се сърди", коментират в нета.

Знаем, че от развода насам Сузи Мурад е плътно зад своята родителка Шенай Мурад и на няколко пъти заяви, че не иска и да чува за баща си. Е, раждането й бе възможност за певеца да се помирят, но явно не иска да го направи.