И последната надежда на Андреа за ренесанс на връзката й с Кубрат Пулев умря. Всъщност по-скоро беше убита от самия боксьор, който ясно и дал да разбере, че няма да ги бъде никога повече. Кошмарът за певицата се разигра на поредния рожден ден на баща й, на чиито празник Кобрата беше поканен.

Знаем, че шампионът е близък с цялото й семейство, а с баща й специално са първи приятели. И са останали такива дори и след раздялата на Андреа и Пулев. Лично таткото на чалгарката е поканил Кубрат, но Андреа не е имала нищо против - тъкмо обратното, радвала се и се надявала, че искрата отново може да пламне.

"Последните дни особено тя не беше на себе си. Посети не знам колко козметични салони и студиа за красота, слага си екстеншъни, прави се, гизди се, в деня на партито страшен грим й барнаха... Само и само да завърти пак главата на Кобрата, но едно нещо вече отишло ли е, не го чакай да се върне", разкриха близки до нея източници.

Разбира се, Пулев не се държал зле с Андреа. Той демонстрирал искрени приятелски чувства, но нищо повече. Така и не откликнал на явните й напъни за свалка и се правел на разсеян. Не пожелал и да продължат заедно вечерта, след като всички се разотишли.

Това попарило певицата и тя поляла мъката с доста чашки алкохол, разкриха източниците. Но се надяват най-сетне да й дойде умът и да се откаже от Кубрат.