Мика Стоичкова стана обект на жестока гавра.

 

За никого не е тайна, че след като се раздели с Айкут Рамадан, от когото има дъщеря Миа, Мика Стоичкова дълго време държеше личния си живот в тайна.

 

Сега, когато реши да вдигне завесата и да го осветли, разкривайки новата си връзка с по-младия от нея Йордан Георгиев, се появи нов проблем.

Оказва се, че към днешна дата, тя не само не крие връзката си с новата й изгора, а не спира да бълва снимки с него в нета. Дори почитателите й са възмутени, че качва фотоси на килограм.

 

Може би и в това нямаше да има нищо лошо, предвид факта, че Мика е чаровна млада дама, стига да не бе толкова голяма разликата във възрастта им с новия й любим. Той не само е доста по-млад от нея, а и на вид изглежда като бебе, закахърили са се феновете на Мика.

 

На потребителите в мрежата определено им преля чашата и отново скочиха срещу футболната щерка, при това с никак не ласкави коментари.

Те я питат в прав текст дали този до нея е синът й или пък по-малкият й брат.

Други пък подчертават, че очевидно тепърва си отглежда бъдещия мъж. Повечето недоумяват дали толкова не са останали свестни мъже, че щерката на Стоичков е започнала да се заглежда по детските градини.

Източник: zajenata.bg

Жестока гавра с Мика Стоичкова (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Жестока гавра с Мика Стоичкова (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2