Шок и истински ужас - това може да се каже (и пак ще е малко) за случващото се с любимия орган на Камелия. А знаем, че от няколко години, откакто го оперира, това е носът й.

Въпреки че всички й се чудеха, а и още й се чудят на акъла, чалга дивата се реши на дърти години да се прави на чипоносо момиченце и да си реже обонятелния орган. Да, направи го при прочут и доказан в света специалист в Турция, но уви - гаранция няма.

Жестока драма: Разпада се любимият нос на Камелия, певицата е в несвяст! (СНИМКИ)

То великия Майкъл Джаксън, с когото Ками не може да се мери и в сънищата, пострада зловещо от операциите на носа си, та какво да си говорим за "обикновените" хора като нашенската певачка...

Камелия обмисля какви мерки да вземе, за да се подложи на втора интервенция, за да оправи пораженията по първата и към момента се опитва да прикрива ужаса с фотошоп, поне на снимките. Но не може. И там си личи, че има неща, които няма как да бъдат скрити. Като това, че носът й е пред разпад, а по него, около ноздрите, кожата и станала буквално кафява.

Да не говорим, че Камелия все по-смешно напира да се прави на младолика и да прибавя по няколко филтъра върху лицето си на всяка снимка, но нали хората ще я видят и на живо. Особено сега, когато с Цветин и бебето им са на морето.