Само няколко дни, след като участниците влязоха във „Фермата“, първият конфликт вече е факт.

Разбира се по стара традиция той бе спретнат от представителките на нежния пол. Скандалите в стопанството започнаха още от сутринта, а в центъра им очаквано бе Аксения.
Останалите се подразниха от желанието й да бъде на всяка манджа мерудия и скочиха срещу нея.

На останалите фермери не се понрави идеята им на закуска да има морков и лук, залети със сосче. Елена бе тази, която директно й се възпротиви и стана враг номер две на Аксения след Мажена.

На свой ред Аксения изплака, че Мажена не я е напрегнала толкова много, колкото Елена и допълни, че тя я предразполага към конфликти. Категорична е, че не желае да пипа нищо в кухнята и допълва, че там става най-голямата лудница, защото се събират всички жени накуп. В крайна сметка Аксения се закани, че занапред само ще ходи да се храни и се маха.

Останалите фермери също се отдръпнаха от нея и я оставиха да работи сама. Камелия заяви, че по всяка вероятност Аксения и Радо не успяват да преодолеят егото си на лидери и поради тази причина работят сами. Радо обаче също започна да се отдръпва от нея и в крайна сметка Аксения остана съвсем сама.
Очевидно съвсем скоро ще бъдат заформени поне няколко лагера в стопанството.
Източник: varna24.bg

Жесток женски конфликт разтърси „Фермата“ из основи