Тежък удар хвърли в ступор устатата иначе Ваня Щерева. 54-годишната певица, писател и сценарист не иска да повярва, че голяма част от таланта й, всъщност е бил само в нейната глава.

Както знаем, Ванчето създаваше свои ръчно изработени бижута като се гордееше не само с майсторенето, но и с идеята за тях. Е, оказа се обаче, че от доста време насам магазинът й в онлайн пространството не върви изобщо, а тя де факто е пред фалит.

Доказателство е и фактът, че Щерева отдавна е спряла да рекламира продуктите си, които първоначално наистина бяха интересни, но после сякаш започнаха да се повтарят и доскучаха на клиентите й.

Някои подозират, че отливната вълна може да се дължи и на скандала с щерка й Мила Роберт, която преди месеци си позволи да се изгаври с българския флаг, хвърляйки го на земята по време на София прайд. Тогава Ваня дори не обели дума, че Мила е постъпила неправилно, което подразни мнозина.

След като бизнесът й не върви, остава поне да й тръгне в личен план, но досега не сме чули да се е похвалила с ново гадже. Както знаем, Ванчето си пада по доста по-млади от нея мъже, които обаче винаги досега оставяха горчив вкус в устата й след края на аферата.

Източник: Crimesbg.com