Доналд Тръмп преживя жесток удар. Милиардерът наистина не очакваше подобно от най-близките си хора. В момента той се съвзема от случилото се, но според запознати трудно преживява това, което му се е случило.

Както е известно, преди няколко месеца почина първата му съпруга Ивана Тръмп, като обстоятелствата около смъртта й са все още обект на спекулации. На погребението се появи цялата фамилия Тръмп, начело с Мелания и бившия президент на САЩ.

 

Президентът беше съкрушен, но му се наложи да се вземе в ръце и да преживее случилото се. Децата му също се справиха със загубата, колкото и трудна да беше и продължиха напред. Досега.

По последна информация Тръмп е наистина сринат след като отвориха завещанието на бившата му съпруга. Ивана, която притежаваше компания за десетки милиони е оставила бившия си съпруг без абсолютно нищо. На свои служители тя е завещала апартаменти и пари на стойност няколко милиона, а останалата част от състоянието си е разделила между децата си - Иванка получава нейната компания, а синовете й Ерик и Доналд - младши си разделят по 34 милиона долара.

"Тръмп отново загуби. Ивана го остави без нищо този път. Тя беше до него, когато основа империята си и беше на върха. След това обаче той я изостави заради Марла Мейпълс и Мелания. И тя никога не му прости",  казват приятели на Тръмп. Самият експрезидент е отрекъл да има проблеми с бившата си съпруга. Ивана неведнъж е казвала, че може да му позвъни по всяко време и да го види винаги, когато иска, но не желае да създава неудобства за Мелания. Въпреки това, двете никога не са били виждани заедно или в приятелски отношения помежду си.