Криско не за първи път получава подобен шамар!

Удар под пояса получи Криско и то от жена. Нахъсаният и самоуверен рапър си мислеше, че е топ ъф дъ топ за мацките, но уви, истината се оказа друга. Поредната мадама, която му би шута, е певицата Ина Гаярдо. Тя напусна музикалната му компания и вече не ще и да чува за него. Причината не е известна, но запознати споменаха, че не са се разделили дружески.

"Криско е габровче, самодоволно при това. Нали се сещате, че все гледа паричките и изгодата от всичко да е за него, а останалите кучета ги яли. Едва ли не, трябва да са му благодарни, че са в компанията му и те да му плащат. Как се търпи това и кой ще го търпи?!", коментират източниците по случая с Ина, но и с Тита.

Да, помним, че Христина Христова (Тита) бе другата, която преди няколко години си тръгна от Криско и се насочи към чалгата. Да, определено тя не може да се похвали с такива хитове в чака-рака стила, каквито имаше в ар ен би, но поне е спокойна и има правото да взима решения, признава самата тя.

"Ако Талев не се промени и не си свали малко раздутото его, скоро и жена му няма да остане при него. Но не, всъщност само тя ще остане, защото е на негова издръжка", смеят се зевзеци в нета. Макар че Криско имаше сериозни ядове и в отношенията си с Цвети Петрова.