Гергана Гунчева и Петър Бакърджиев бяха сред светските двойки за пример. Красиви, известни, влюбени, с две прекрасни деца. Е... и с няколко негови любовници впоследствие, които явно Гери не е успяла да приеме.

Гунчева, която се изявява като водеща във "Фермата", разкри, че тя е била тази, която е отворила дума за развод и е взела окончателното решение. Явно Бакърджиев е бил склонен да постъпи като повечето мъже - и вълкът да е сит, и агнето цяло - да си има семейството, но и да кръшка като ерген. Е, не става. Гунчева не е била съгласна да търпи това.

"Много мислих, съветвах се с психолози, астролози, колебаех се. Но осъзнах, че щом веднъж любовта си е отишла, не е редно да оставаме заедно, дори и заради децата. Ако бяхме запазили семейството си, нито ние щяхме да бъдем щастливи, нито синовете ни, защото те усещат всичко. Разведохме се и това беше най-трудната, но и правилна стъпка, която съм правила", казва към ден днешен тя.

Петър, както знаем, бързо заплоди друга и сега има още едно дете от новата си - Кристина Димитрова. Това, което шокира всички обаче е, че след развода Бакърджиев получил апартамента, в който живеели с Гунчева.

Докато тя е във "Фермата", той ще се грижи за двамата им сина, заедно с половинката си и третото им дете.