Миската, прославила най-много България по света, Жени Калканджиева взриви ефира с решението си да напусне мръсната и шумна столица и да се установи сред природата. Обзалагаме се, че най-щастливи от факта са съседите, с които тя имаше куп скандали и разправии преди време, но и самата тя сподели, че е нямала търпение да се махне.

Оказа се, че Жени става комшийка на Гала - купила си е вила на язовир Искър, а знаем, че край язовира е и къщата на Гала, направена преди около година и нещо. Калканджиева призна, че е влюбена в природата, въздуха и спокойствието там, а и се захванала сериозно с градинарство, така че нищо нямало да й липсва.

Направи обаче впечатление, че Жени не спомена Тачо, а близки до нея потвърдиха, че го е парясала. Двамата не се разбирали напоследък, скандалите й дошли до гуша, както и инфантилността на Стефан Манов и Евгения му посочила вратата.

"Така ми е прекрасно. Сама, с детето, на рахат в къщата. Дори на морето няма да ходя, а го сменям с язовира, защото не мога да понасям цялата лудница, навалицата и адския шум в разгара на сезона", казва Калканджиева.

Е, все пак щяла да отскочи поне до Кранево по някое време, но не за да почива там, а само, защото има уговорени работни ангажименти с агенцията си Визаж.

Източник: Crimesbg.com