Отдавна всички свързват името на Филип Буков с това на приятелката му Ива. Девойката, която още е студентка, не иска да афишира себе си и личния си живот, затова и двамата пускат изключително малко снимки в мрежата.

Буков обаче се оказа разговорлив по темата за любимата си, защото наистина е хлътнал до уши. А това, което разказа, втрещи мнозина - влюбил се като идиот в Ива, която го направила на маймуна и му лазела по нервите в началото. Дори си позволила да му каже да се маха, представяте ли си... на него, новият секс символ на родното кино...

Първо я свалял негов приятел в дискотека, но тя го отрязала. Филип решил да се пробва, но отрязала грубо и сърдито и него. Дори му махнала с ръка да изчезва, все едно гони досадна муха. Трудно се дала девойката и Буков видял зор, докато я намери, защото се оказало, че е дала фалшив телефонен номер на авера му.

А когато успял да й издири Фейсбука чрез трети общ познат, тя отговаряла уклончиво на съобщенията му и многократно му връщала отговори след 3-4 дни.

"Това ме нервираше зверски, но после разбрах, че не го е правила нарочно, а защото не виси постоянно в мрежата и забравя да реагира", смее се влюбеният актьор, който се вижда женен за Ива след няколко години.

Източник: Crimesbg.com