Жената на Криско Цветелина се е отдала на дъщеря им

Жената до рапъра Криско - Цветелина Петрова, се е отдала на майчинството и няма намерение скоро да започва работа. Преди чаровната брюнетка се изявяваше като танцьорка и стюардеса, но твърди, че това вече е затворена страница за нея. И допълва, че към полетите може и да се върне някой ден, но кълченето в оскъдно облекло със сигурност остава в миналото. Криско нееднократно е разказвал, че с Цвети са се запознали на снимките на негов видеоклип. Тогава тя била част от популярен балет, но семейният живот с хитовия изпълнител много я променил и танците вече не са сред приоритетите й.

Нощен живот

"Беше хубав период, но сега съм различен човек и ме вълнуват други неща", категорична е младата майка. Тя напълно е загърбила нощния живот и се е посветила на дъщеря си Амая, която след месец ще навърши една година. "Приятелките ми се шегуват с мен, че съм станала скучна, но това е положението. Детето е още малко и с мъжа ми си го гледаме сами!", обяснява Петрова. И пояснява, че не иска да ползва услугите на бавачки, защото няма доверие на чужди хора.

Следродилна депресия

Цветелина е споделяла, че следродилната депресия не я е подминала. Но благодарение на Криско е успяла да преодолее кризата. Тя трудно свикнала с постоянното безсъние и коренната промяна на ежедневието след появата на бебето, а това довело да раздразнение и безпокойство.

Трудни седмици

Известно е, че следродилната депресия има различни измерения и при някои майки протича по-леко, докато при други се задържа с месеци. За щастие, любимата на рапъра имала неговата подкрепа и така по-бързо излязла от неприятното състояние, пише "Уикенд". Първите седмици след раждането на Амая се оказали най-трудни, но постепенно неопитните родители свикнали с новия си начин на живот и добили повече увереност.

Суеверия

Покрай тревогите на бебето Петова развила и друг страх - от уроки и лоши очи. Тя била суеверна и в началото не искала да показва снимки на дъщеря си. Криско я убедил, че "това са глупости". Той бил в другата крайност и изобщо не вярвал в подобни "бабини деветини". Така се появиха и първите снимки на детето в социалната мрежа. По всичко личи, че то много прилича на баща си. Макар че следродилният период се оказал труден, бременността на Петрова протекла като по учебник. Още в четвъртия месец обаче тя спряла работата си на стюардеса и излязла в дълъг отпуск. Чаровната брюнетка се опасявала, че полетите на дълги разстояния могат да наредят на плода и предпочела да си почива. Оттогава Криско изцяло поел финансовата издръжка на семейството. Въпреки че му се носи славата на стиснат габровец, за дъщеря си не пестял средства. Платил и пластичната операция на жена си, която си сложи силикон в бюста и вече е горда притежателка на близо 800 кубика. Запознати издават, че тя обмисляла да се тунингова още по време на бременността и едва изчакала да роди, за да легне под ножа. Цвети отдавна искала да издуе пазвата, но все не се решавала на интервенцията. След появата на бебето обаче преценила, че няма закъде да отлага повече, и си записала час за консултация при известен пластичен хирург. Специалистът преценил, че 375 кубика ще й паснат идеално и Петрова му се доверила. Бившата стюардеса не крие, че е почитателка на естетичните корекции, но с мярка. Тя си уголемява устните с хиалуронова киселина, а лицето си подлага на различни скъпи процедури за изглаждане на кожата. Суетната брюнетка прекарва и доста време в тренировки. Тя се бореше с 4-5 излишни килограма, останали от бременността, но със спорт и хранителен режим успя да ги стопи. Покрай нея Криско също се запали по здравословния начин на живот и отслабна драстично. Допреди година-две той тежеше над 80 килограма, а сега е малко над 60. [caption id="attachment_639829" align="aligncenter" width="240"]Жената на Криско не иска да се връща на работа сн. Инстаграм Жената на Криско не иска да се връща на работа сн. Инстаграм[/caption] Талев и Петрова са заедно от 4 години и твърдят, че се разбират отлично. Въпреки плъзналите слухове, че възнамеряват да сключат брак, те не искат сватба. Семейството се е посветило на дъщеря си, която в края на септември ще навърши една година. Родителите още отсега планират голямо парти по този повод с много гости и изненади за рожденичката.