Зрителите имат чувството, че двамата са се взели още от ученици и едва ли не са нямали други връзки преди това. До такава степен сме свикнали да слушаме за Краси Радков и Станислава Ганчева като двойка, че реално не можем да си ги представим поотделно.

А за капак, двамата не само живеят заедно, а и от много време насам работят заедно, тъй като комикът на Слави урежда съпругата си в почти всяко предаване със свое участие. Е, дете имат все пак, трябва да го издържат. Припомняме, че те дълги години не можеха да се сдобият с рожба, но тъкмо, когато се бяха предали, чудото се случи и ето на - отдавна вече са щастливо тричленно семейство.

Затова и близките на Станислава останаха втрещени, когато тя съвсем сериозно обяви в ефир, че не е сигурна в чувствата на мъжа си към нея. Това се случи, докато двамата бяха гости при Сашо Кадиев и той заговори за любовта им.

"Да си призная честно, отдавна се чудя и не знам дали Краси още ме обича, или просто вече съм се превърнала в навик за него. Знаеш как е - рутината те обхваща, животът те мята насам-натам и просто свикваш с ежедневието, с човека...", разсъждаваше Ганчева, а Радков я погледна ококорено.

И добре, че е мъж с чувство за хумор, иначе друг на негово място би й се обидил жестоко. При все, че този човек не й е сложил дори веднъж рога.

Източник: Crimesbg.com