Линда Петкова стана особено активна в нета!

След като вече не е премиерша и мъжът й бе свален от власт, жената на Кирил Петков стана доста активна в социалния си профил. Линда Петкова често пуска гневни коментари срещу политическите опоненти на съпруга си, досущ както правеше Лена Бориславова по време на управлението им. Днес обаче Петкова взриви с явна гавра с лидера на ГЕРБ.

Жената на Кирил Петков взриви мрежата: Вижте какво направи Линда! (СНИМКА)

Тя е попаднала на карикатура, която сподели с охота и написа отгоре й утвърдителното: "Да!". Шаржът е на Комарницки и на него има трима души - Борисов, Василев и Петков. Асен и Кирил държат Бойко от двете му страни и му говорят: "Ето на, вдигнахме пенсиите. Време ти е и на теб да се пенсионираш", нареждат двамата и като че ли го побутват към заветното пенсиониране.

Под поста на Линда, разбира се, имаше и от двата лагера. Едни й се кефеха и се смееха на карикатурата, а други пък се разгневиха й започнаха да я съветват да гледа гредата в окото на мъжа си, а не сламката в чуждото. Но, разни хора и разбира се, разни идеали.

Иначе, що се касае до евентуален срив в семейните отношения на Кирил и Линда, то засега поне никой от двамата не демонстрира такива. Имаше идеален повод за това, който носи името Лена, но Петкови настояват, че са заедно и сплотени. "Нормално е и да се бият даже, да го правят у дома си, тайно от всички. Все пак се готвят за избори, не е в техен интерес да се излагат", коментират в нета.