Бракът на Къванч Татлъту започна да се клати заради участието му в новата теленовела „Фамилията“ – пишат турските таблоиди. Турският Брад Пит си има семейни проблеми покрай еротични сцени с актрисата Серенай Саръкая. В един от последните епизоди двамата актьори са се награбили толкова страстно, че изглеждат сякаш са любовници и в действителност.

Кадрите, естествено, събудили гнева на съпругата на Татлъту – Башак Дизер, и тя му вдигнала грандиозен скандал.

„Дадох му да разбере, че ако още веднъж видя подобно нещо, край с нас!“ – обявила впоследствие дизайнерката пред приятелки, които били убедени, че Башак като нищо ще издере очите на палавия си съпруг.

Башак има сериозни основания да ревнува – колежката на Къванч е една от най-привлекателните турски актриси, а отскоро е и силиконка. На всичкото отгоре напоследък Серенай си няма сериозна връзка и е свободна жена, което я преви много апетитна мъжка „хапка“.

Жената на Къванч Татлъту го плаши, че ще му издере очите

Това не е първата подобна забежка на Къванч, заради която жена му беснее. Преди години Татлъту засне повече от гореща сцена с красивата си колежка Туба Буюкюстюн в сериала „Искрите на отмъщението“. В една от сцените на поредицата най-известният турски актьор облада пламенно партньорката си в басейн, което доведе до истерия житейската му спътница Башак.

Къванч и половинката му са семейство от 7 години, като се радват на момченце, дошло на бял свят преди година.

Източник: „Уикенд“