Едновременно тъжна, изплашена, разочарована и бясна е съпругата на изверга Георги Георгиев от Стара Загора. Кристина Георгиева, която си взе детето и избяга от града след скандала с Дебора, все още не иска да повярва, че мъжът й е сторил това адско деяние. Тя вярва, или по-скоро й се иска да вярва, че той е бил натопен.

Припомняме, че Криси се кълнеше пред познати и непознати как Георги бил прекрасен баща и съпруг, който дори тон не повишавал у дома. След интервюто на Дебора обаче, което се състоя в канала на Цанов, Кристина първо била в шок, а после се разгневила. Това разкриха нейни приятелки, които споделиха, че напълно разбират реакцията й.

Жената на касапина Георги изригна след интервюто на Дебора: А нормално ли е да се слагате на женени мъже?! (СНИМКИ)

Както знаем, Дебора призна, че от 17-годишна обича Георги, който я ухажвал, умилквал й се и дори се кълнял, че е разведен с жена си, само и само да я свали. Разбира се, Кристина не искала да повярва на това и се вбесила едновременно и на Дебора, и на самата себе си.

"Да, не е нормално това, което й се е случило, ужасно е. Но нормално ли е да се сваляте на женени мъже, защото отлично знам какви ходят по тези дискотеки и как се натискат сами на охраната. Вървежно било да имаш гадже гард... а това, че той си има жена и деца, на кого му пука, бе", не криела гнева си Кристина.