Двамата са заедно от години, а наскоро се сдобиха с първия си наследник, когото кръстиха Тео. Бебето още гука в кошчето обаче, докато родителите му са напът да се разделят завинаги. Да, Иво Аръков и Габриела Николаева са в жестока криза, а едрогърдата чаровница преди дни е изгонила половинката си от дома им.

Към момента Иво спи на хотел и се опитва да омилостиви Габи, без която твърдял, че не може да живее. Дали смяташе така, когато опипваше кака си Мария пред очите на всички?!... Точно това се оказа и причината за раздора в семейството му, а Габриела едва не го убила, побесняла от ревност и шок.

Всички виждаме как Иво Аръков напоследък открито флиртува с Мара Отварачката на сцената на "Капките" и това изобщо не е режисирано. Зрителите все по-масово коментират погледите и докосванията, които двамата си разменят, като инициатор на физическия досег винаги е Ивчо.

Всъщност знаем, че на Аръков му се носи славата от години като той мина през креватите на не една и две известни жени, някои от които по-големи от него. Очевидно е, че сега се е заиграл с кака си Мара, макар жена му да е с цели 13 години по-млада от самия него.

"Махай се от очите и живота ми, к*рвар нещастен! Отивай при оная, да видим колко ще издържите", изритала го с шутове Габриела.

Източник: Crimesbg.com