Серенай Саръкая обяви, че излиза в дълга ваканция след края на сериала „Семейството“, но истината е, че красавицата няма да бездейства в следващите няколко месеца. Да, екранната Девин Акън няма да приема актьорски ангажименти, но пък ще се занимава с музика. Тя планира да запише албум, който да се появи в продажба в навечерието на Нова година.

Самата Серенай не е лишена от музикален талант. Тя вече е платила на композитори, които да й създадат хитове. Че госпожица Саръкая има качества на певица, се разбра още в началото на 2023 г. Тогава тя бе в главната женска роля в мюзикъла „Алиса в страната на чудесата“ и изпя успешно няколко песни. Отделно тя записа шлагера за сериала „Семейството“, който се радва на все по-голям успех в Ютюб.

Палавата Серенай е истински разбивач на мъжки сърца. Наскоро тя се върна при бившия си годеник Керем Бурсин, който й прости забежката преди година. Саръкая има доста известни личности в любовния си тефтер. Един от бившите й любовници каза за нея, че е „демон, от който мъжете трябва да се пазят“. Това още повече подсили имиджа й на фатална красавица.

Източник: „Уикенд“