Жасмина Маджид, позната все още просто като Жаси от "Сделка или не", не спира да се гордее и да се фука с финансовите възможности на мъжа си Ариф Маджид. Знаем, че братът на Ариф - Лазгин Маджид в момента чака бебе от синоптичката златотърсачка Лора Георгиева, но това е отделна тема... още повече, че Жаси и Лора не се понасят.

Та първата съпруга в клана - Жасмина и мъжът й не спирали да парадират с лукса и охолството си като последно се похвалили, че плащат над 120 000 лева само за училището на отрочетата си. Жаси раждаше буквално като зайка, точно през една година - тя роди трите си деца от 2014-та до 2016-та включително, а последното, четвърто, бебе, се появи през изминалия септември.

Наследниците на Жаси и Ариф учат в най-скъпото частно училище в столицата, което е Англо-американското школо като само таксата за година на малките ученици там е 20 000 евро. Смятайте!

Но запознати с истината за семейството не оставиха Жасмина да се дуе, а заявиха, че ако не е богатият й свекър, бащата на Ариф и Лазгин, то последните двама щяха да кóпат на село.

"Всички, които ги познават, знаят колко са "работливи" и "кадърни", така че благодарете на Аллах за баща им", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com