Жанета Осипова предаде доверието на Христо Сираков!

В деня, в който си отиде спонсора на конкурса Мис Плеймейт Христо Сираков, една от победителките в него разкри целия фалш в състезания като това. [caption id="attachment_642748" align="aligncenter" width="223"]Жанета Осипова Жанета Осипова се изложи яко снощи във Фермата[/caption]

И показа, че носителките на короната не са нищо повече от разглезени празноглави дами без капка отговорност и достойнство.

Жанета Осипова, която спечели короната за 2018 година буквално взриви общественото мнение на зрители и участници във Фермата, след като бе избрана за ратай. Въпреки че в това няма нищо необичайно, русата силиконка побесня. Обвини останалите фермери, че не я искат сред тях и ги заплаши с бойкот. В истерията си, тя не спря да крещи, да хвърля багажа си, наруши правилата, като вкара куфара в спалнята на ратаите. И така откри възможността участниците в играта да бъдат глобени. Със сълзи на очи блондинката обясни, че тя е Жанета Осипова и всички я познават, докато останалите фермери просто искат да станат известни покрай нея. Всички във „Фермата” бяха шокирани от поведението й, а зрителите също изразиха неодобрението си: „Изключително глупаво от нейна страна. Тя е наясно с правилата ама на каква се опитва да се направи не знам. Много се изложи”, коментира Силвия Янкова. „За огромно съжаление това недоразумение е заело мястото на някоя стойностна жена, която наистина заслужава да бъде във Фермата!”, ядосва се Вилма Милкова.