Жана Бергендорф се върна при старата си любов Данчо!

Жана Бергендорф се радва на завиден късмет в последните месеци. След като удари четвърт милион от лотарията, звездата се похвали с още едно завоевание. Този път любовно. Тя е щастлива със солиден мъж до себе си, който май ще се окаже нейно старо гадже. [caption id="attachment_608818" align="aligncenter" width="300"]Жана Бергендорф Жана Бергендорф отново откри любовта[/caption] „Старата любов ръжда не хваща” – с тези думи Жана Бергендорф обяви на своята страница във Фейсбук, че вече е щастливо обвързана. От известно време тя има връзка с доста симпатичен и сериозно изглеждащ мъж, който се казва Йордан и е родом от Пазарджик. От записи, които самата Жана е публикувала в социалните мрежи, става ясно, че и той като нея има много добър глас и талант за певец. Това става ясно от видео, което показва как двамата пеят, докато пътуват в автомобил. Само че музиката е хоби за Данчо, а професията му е от тези, които повечето хора класират в графа „много сериозни”.

Според информация, която самият той е публикувал в социалните мрежи, е маркетинг директор на компания. Която се занимава с производство и търговия със селскостопанска продукция. В нея работи вече цели 11 години, което още веднъж доказва, че човекът е изключително сериозен.

Според неофициална информация пък, той има дъщеря от предишна връзка, която вече се познава със самата Жана и с нейния син Леон. Певицата дори е снимала двете деца на задната седалка на автомобил, в който пътува и самата тя. Кадърът е от рождения й ден, който тя отпразнува наскоро, а коментарът към него – „Това е пълното щастие за моя ден ден”. Наскоро звездата от „Х Фактор” даде интервю за „Уикенд”, в което категорично отказа да сподели има ли мъж до себе си. След това обаче започна да пуска снимка след снимка с маркетинг директора на своята страница във Фейсбук.

Кадрите най-често придружава с много сърчица. Певицата и нейния нов любим не се притесняват да се прегръщат на публични места. От което може да се прави заключение, че отношенията им са сериозни.

Въпреки всички тези добри новини, около Жана има е нещо неприятно, което се е случило точно на рождения й ден – 20 октомври. Увлечена в празнуване, тя паднала и си наранила ръката, призна самата певица – отново с публикация в социалните мрежи.

Тя показа снимка на бинтованата си ръка, а до нея отново е Йордан. Очевидно той я е придружавал не само на празника, но и след инцидента. По всичко личи, че певицата приема нараняването си философски и дори с чувство за хумор.

Според нейни познати, това ведро настроение, което я е обхванало въпреки физическата болка, най-вероятно се дължи на новата любов.