Тези дни екшън актьорът Жан-Клод Ван Дам беше забелязан в Киев, но не за да окаже морална подкрепа на украинците, а за да посеги украинската си любовница Олена Каверина. 62-годишният белгиец не пропусна да се снима с бойци от въоръжените сили на Зеленски, което те счетоха за някакъв вид подкрепа. Основната цел на посещението му обаче е да се види с младата си любовница.

Двамата поддържат връзка вече 13-а година, въпреки че мускулестият актьор е женен за бодибилдърката Гладис Португес. Преди да се срещне с екшън героя, украинката била обикновена девойка от град Кривой Рог. Животът й обаче се променя, след като на екскурзия в Тайланд в нощен клуб срещнала самия Жан-Клод Ван Дам. Говори се, че младата жена се озовала в Тайланд с намерението да работи като стриптийзьорка. Той се влюбил безпаметно в девойката и оттогава не е спирал да я обгрижва активно. Купил й апартаменти в Кривой Рог и в столицата Киев и често я посещавал. Дамата също летяла до Щатите с резервирани билети от любовника си.

Жан-Клод Ван Дам има паралелна връзка с млада украинка

Говори се, че Жан-Клод поддържал връзка с източноевропейката със знанието на законната си половинка Гладис, която е пета съпруга на актьора.

Източник: „Уикенд“