Те са красиви, те са лъскави, те са магнит за богаташите, те водят тузарски живот... Мдаа, това се опитват да ни внушават родните плеймейтки от години, а всяко второ малко момиченце смята, че трябва да им подражава, за да стане "принцеса" като порасне. Е да, ама йок! Добре е малките момиченца да учат и да се развиват, за да не допрат с изкуствените си прелести до евтините кебапчета, както стана с Михаела Стоичкова и Жасмина Стоичкова.

Жалката истина: Две от най-известните ни плеймейтки набиват евтини кебапчета, докато се правят на ВИП! (виж още + СНИМКИ)

Двете най-актуални и уж вървежни силиконки и плеймейтки бяха спипани в столичен хипермаркет, в който изгладнели се лепнаха за топлата витрина. И си взеха оттам по няколко кебапчета, на които нормалните хора им казват "лаещите кебапчета", защото са за стотинки и сещате се от колко "качествено месо".

Направи впечатление, че двете гърли се нахвърлиха на храната още там като започнаха да лапат от пластмасовите тарелки. "Ако не бяха ги заснели, нямаше да повярваме. Че нали постоянно квичат как се хранят само в лъскави ресторанти и едва ли не трюфели и омари набиват?!... Всичко е лъжа и измама в тая страна", смеят се потребители в мрежата.

Но иначе, ако погледнем в профилите на въпросните звЕзди в мрежите, ще ги видим тагнати само от скъпи курорти, баровски ресторанти и бутици с маркови парцали... Ех, пуста суета и фалш!