Пиян ли е отново Калин Терзийски, или окончателно е изчаткал?!? Май за него ще е по-добре ако е първото, защото от второто отърване няма... Така нареченият писател, който не спира да "реве" в мрежите, че никой никъде не го кани и не го цени, който сам се хвали периодично колко е велик... направи нещо отвратително. Меко казано!

Преди часове той излезе с гнусен пост в нета, в който се нахвърли не върху кого да е, а върху Патриарха на родната литература - Иван Вазов. И го нарече прост патриотар, глупак и нагаждач.

ЖАЛКАР!! Пияният Калин Терзийски погнуси мрежата: Иван Вазов е прост патриотар, глупак! (ВИЖ ТУК)

"Докато тоя Иван Вазов, простия патриотар и нагаждач, и глупак и смешен имитатор се счита за великия български поет и писател, то аз с кеф ще плюя на българската литература, която явно е некадърна да роди друго. Тя ражда господиновци, карабащлиевци и всякакви други опортюнисти, които търсят само лесното и удобното. Това са прости пазачи на някаква политическа коректност. Които са дошли от село и искат да завладеят града, щото така се прави, нали?", изцепи се Терзийски, а потребителите първоначално не вярваха на очите си.

Ясно е как реагираха хората на това поредно, но нечувано просташко изстъпление на Калин Терзийски - да кажем, че са отвратени, е малко. Не е ясно какъв е проблемът на автора, но очевидно е голям.

Източник: Crimesbg.com