Вечно ревящият и сополивещ се Тити Папазов само за миг успя да се превърне в един от най-мразените хора в държавата ни. А стотици потребители го подлагат на публичен линч в мрежата - в този момент!

След изригналата вълна на гняв срещу насилието над жени, която вълна отприщи изродът Георги Георгиев от Стара Загора, рязал като животно своята бивша 18-годишна приятелка Дебора, брутално, пошло и скандално видео с Тити Папазов изтече в нета.

В него той гостува в подкаста на Тото от СкандаУ и през истеричен смях, направо дебилен кикот, му разказва и се хвали как обръснал насила главата на своята бивша приятелка преди години. Титито разправи как тогава момичето било на 18 години и макар че вече били разделени, си позволила да си легне с негов авер.

"Хубаво й обръснах главата, та да й дам урок. А днес даже ми е благодарна и трябва да ми е благодарна, че я научих на поведение", кикоти се идиотски Тити, а Тото му приглася.

След като от часове и двамата бяха обявени за дебили, простаци, свине и изроди и то не само от обикновени потребители, но и от жени журналистки и хора на изкуството, то видиш ли, видеото бе моментално свалено от Тубата.