В жалка картинка се е превърнала Славена Вътова, особено след като вече всички разбраха, че мъжът й пари няма. Нещо повече - факт е, че луксозното им жилище ще им се изплъзне всеки момент, заради огромни борчове и неплатени кредити, които Юлиян Цолов дължи на институции и хора.

То и докато имаше пари така нареченият бизнесмен, жена му си въртеше опашката пред чужди мъже, а най-голямото й "постижение" бе да зареже семейството и децата си, за да се пренесе при официалния си тогава любовник Слави Василев.

Е, Слави не я издържа дълго и онази подви опашка, та се върна при Цолов. Днес обаче е ужасена от мисълта, че ще трябва да живее бедно и няма да се храни с трюфели, което я накара още повече да се озърта и ослушва за нови възможности.

Знаем, че Славенка издаде книга за здравословно хранене, с каквито пазарът е наблъскан и никой не й я купува. Тя обаче не спира да се бута по светски събития, партита, ревюта и каквото там мероприятие има в столицата. Особено много досажда на ревютата на Алеса, но нали там са и "ценителите на женска хубост", към които Вътова драпа...

"Голям резил е тая жена, огромен! На всичко е готова, само и само да лапне парите. Но е под съмнение, че ще се намери друг будала като нейния, че да я вземе", коментират близки до обкръжението й източници.