41-годишният Борис Солтарийски затъва все повече и повече в блатото на собствената си простотия и глупост. Това разкриха близки до обкръжението му източници, които обясниха, че след развода със съпругата си - Аделина Солтарийска, Боцко тотално е ударил дъното.

Както знаем, Аделина отскоро вече е омъжена за друг, с когото заживя в Щатите, взимайки там и дъщеря си Ема. Тя заряза Солтарийски, защото не можа да издържи постоянните му отсъствия от вкъщи, съчетани с откровено инфантилното му поведение и безотговорност.

Това се потвърждава и от разкритията на неговите познати, които са категорични, че певецът все повече се превръща в "шут". Борис усилено тичал след 20-годишни мацки в заведенията, в които пее, но те не му обръщали внимание. Нещо повече - смеели му се и го наричали "загубеняк".

"Той какво си мисли?! Това не е едно време, когато беше при Слави Трифонов в Би Ти Ви и се дуеше колко е вървежен. Сега все по-малко хора се сещат за него, а младите момичета по клубовете му се хилят, че няма нито нацепено мускулесто тяло, нито пари. А знаем, че точно тези две неща се котират сред младото поколение", коментират източниците.

И са убедени, че ако Солтарийски не се замисли и не промени тотално начина си на живот, изобщо няма да си намери читава жена. "А все пак той не става по-млад, нали?!", смигват те.

Източник: Crimesbg.com