Дъното удари бившата любовница на Христо Сираков - туркинята Дениз Хайрула. След като обиколи де що имаше конкурси за плеймейтки и прочие, след което се напъна и се набута в "Ергенът", днес тя го е закършила яко. Явно паричките на момата са намалели рязко, защото тя се чуди кой дъртак да забърше.

Приказките, че си вади кинтите от рекламки в мрежата, са пълна боза и няма кой да й вярва. Да, там наистина пада по някой лев, но ако разчита на тях, ще трябва да живее в мизерия. А тя иска луксове, иска скъпо, иска кифленски мечти...

Близки до обкръжението й хвърлиха бомбата, че Хайрула го е закъсала дотам, че не спира да обикаля баровски места из столицата и не пропуска светско събитие, където да дебне за богати чичаци. Наясно сме, че точно така и на подобни места стават "заварките", но въпросните важат обикновено за вечер или две.

"Дениз се надява да срещне някой, който да я поиска за сериозна връзка, но не си дава сметка, че няма как да стане, след като самата тя се държи и изглежда леко. Да я минат за веднъж-дваж става, но за повече", коментират източниците.

Наскоро Дениз се пусна и от Турция, където е била на почивка в Истанбул и също се е озъртала - ако не е българин, а турчин, няма да го върне, я?!