"Ти ме бий, аз те обичам", за жалост са не една и две жените, които изповядват тази максима, а сред тях определено е и Светлана Гущерова. Плеймейтката, която избяга от любимия си Мечо - Християн Гущеров, защото я преби, се върна при него с подвита опашка, че и зачурулика колко, видиш ли, го обича.

И всичко това се разигра публично, пред очите на цяла България - първо новината за раздялата, а после и възкръсналата любов и романтичното обяснение. Разликата между двете "събития" беше едва няколко часа и всичко си тръгна по старо му.

Бедна й е фантазията на Светлана обаче, какво я чака сега, когато си плю на суратя и долази сама при Християн, коментират хора от обкръжението й. Те са убедени, че ако до този момент дебеличкият Хриси си е изпускал ръчицата върху нея, сега ще си изтърве и краченцата, и всичко.

"Да търпиш тормоз и пак да се връщаш при насилника си, само защото ще ти вземе децата и най-вече няма да имаш пукната пара, е направо мазохизъм. Ами ще се хванеш на работа, ма, ще получаваш заплата... Но то вярно, че нейната работа цял живот е била по креватите на мъжете и кой, каквото даде. Не е лесно да си държанка и ценностите ти да се изчерпват само с лукса, показността и ботокса в муцуната ти", потресени са и потребителите в мрежата.

Източник: Crimesbg.com