Моника Валериева, за която потребителите са дали хиляди определения, но общият им смисъл е един, отново се напъна да се покаже много ВИП. Горката, сама не осъзнава, че отдавна на никого не му пука за нея и никой не я помни (то да имаше с какво да я помним, освен със скандала с Валери Божинов и смешното й представяне във Вип Брадър)...

Жалка и евтина: Моника Валериева показа "ултраскъп" диамантен пръстен в Истанбул, а всъщност... (не спира да се унижава с мъжете)

Та Мона, която сега е в Истанбул с дружката си - чалгаря Меди, навря в очите на потребителите в нета снимки, на които парадира с пръстен на безимения си пръст. За който админите около нея моментално пуснаха слуха, че видиш ли, бил диамантен и супер скъп. А Моника Валериева била сгодена. Дрън-дрън, ярина!

Първо, като се вгледаш отблизо в пръстена, той не представлява нищо и изобщо няма огромен диамант. Подобно бижу ще си купиш във всеки редови златарски магазин из цялата страна. И второ - какво ти предложение за брак и какви ги годежи като сгоди ли се, Мона трябва да забрави воаяжите из Дубай и околностите, където й се радват заможни господа.

Близки до обкръжението й си умират от смях и разкриха, че тези фотосесийки на Мона целят само едно - да поддържат малко от малко увехналата й "слава", че да не изгубят съвсем интерес към нея мъжете с тлъсти портфейли.