Извън себе си е чалгарката Андреа, която със сигурност си мечтае този ден да не е съществувал никога. А именно денят, в който Кубрат Пулев призна пред цялата страна, публично, че в живота си има друга жена. Жена, която обича, която го обича и с която е щастлив.

Кобрата направи това преди ден и заяви, че няма да покаже лицето на половинката си, нито да разкрие името й, защото тя не е от популярните родни лица и не иска да се афишира.

"Имах дълга връзка с известна жена, стига ми! Щастлив съм, влюбен, това е достатъчно. Няма да правя грешките, които съм правил преди", с усмивка каза боксьорът. Това обаче срина душата на Андреа, която тайно се надявала, че той ще намери обратно път към нея.

"Тя откачи. Чувайки новината полудя. Дадохме си сметка, че е вярвала, че щом Кубрат не разкрива пред хората за тази жена, значи има шанс да се разделят. И сега не е на себе си. Унижава се сама като обижда и крещи гадни епитети по адрес на момичето", коментират близки до чалгарката.

По думите им, тя наричала новата приятелка на Кобрата с женския род на куче, а също и с думичките за древните труженички и хората с умствени затруднения. Жалко, но... какво да я правиш.