Зейнеб Маджурова разкри тайната на перфектната си фигура!

Зейнеб Маджурова, която наскоро роди първото си дете, е твърдо решена да блести с фигура и красиво лице на предстоящите празници. Младата майка е свикнала със спекулациите, че непрекъснато си прави операции, но това въобще не е така. [caption id="attachment_614170" align="aligncenter" width="300"]Зейнеб Зейнеб тренира и се храни правилно, това е тайната й[/caption] Чаровната телевизионерка не се притеснява да сподели каква е истината за прекрасния й външен вид. Зейнеб е категорична, че е привърженик на естествената промяна.

“Напълно се доверявам на специалистите от Jewel skin clinic, с които работя по индивидуална програма. На едно мнение сме, че чертите на лицето не бива да се променят и затова залагаме на терапии и продукти, които ще запазят младостта по-дълго време и нямат ефекта на бумеранг след тяхното прилагане.”

Зейнеб споделя, че грижата за лицето й започва с почистване и хидратация, а за тялото си се грижи с помощта на модерен медицински апарат, с който се премахват различни несъвършенства в областта на тялото като отпуснато дупе, двойна брадичка, целулит.

“Не съм била никога спортна натура, но през последните години тренирам активно. Освен на фитнес три-четири път седмично, имам и друга страст – тениса. По него ме запали моят приятел, но окончателно се предадох след като изгледах на живо Григор Димитров на Уимбълдън, аплодиран от кралското семейство, Дейвид и Виктория Бекъм.

И преди съм правила експерименти – гмуркала съм се, пробвала съм кангу-джъмб, спининг, кик-бокс, но с тениса усещането е друго”, разказва Зейнеб. На нейното мнение са и манекенката Венета Харизанова, както и певицата Есил Дюран, които също често се консултират със специалистите в клиниката. Телевизионната водеща споделя, че не се мери на кантар, а разбира че е във форма, когато облече бански костюм.

“От известно време ползвам и едно ново изобретение – авангардната машина Icoone, благодарение на което бързо влизам във форма. Тъй като съм скептик по природа, не очаквах някаква машина да ми гарантира мечтаните резултати без усилие.

Оказа се обаче, че този медицински апарат има изключителни възможности за премахването на различни несъвършенства по тялото.” Зейнеб казва, че грижите за външния вид са задължителни, че те са инвестиция в бъдещето, но за да бъде една жена истински красива, най-важното е да е обичана и удовлетворена. Източник: woman.bg