Помните ли Здравко от Биг Брадър?! Да, същият Здравко Василев, който спечели първия сезон на риалитито, но да се пита човек защо?!?... Въпросният Здравко одъртя, но не поумня. Напротив - показа се такъв простак и брутален циник, че мрежата изригна.

Здравето реши да се прави на оригинален и пусна публичен, виден от всички потребители в мрежата, пост, посветен на френските ласки, които мъжете правят на жена. Той привидно разказваше уж смешна история от детството им край морето, когато най-видния и опитен гларус ги учел как да я вършат тая работа.

Здравко от Биг Брадър се показа като пълна отрепка: Жените вонят на развалена риба, евтина копърка! (ВИЖТЕ ПОТРЕСА)

Та съветът, който Здравко написа с гордост (очевидно е, щом не го изтри досега), е следният. Купувате някаква консерва копърка, ама от най-евтината, взимате си и четка за обувки. И се започва - миришете копърката и лижете четката за обувки. Те това било и с жените... Найс, А?!

Здравко от Биг Брадър се показа като пълна отрепка: Жените вонят на развалена риба, евтина копърка! (ВИЖТЕ ПОТРЕСА) - Снимка 2

Да не говорим, че текстът на Здравко е придружен с рисунка, на мъж, който върши същата дейност, но с очеИЗвадно отвратена и погнусена физиономия. Как ви се струва това, ако не дебилност и откровена гавра с нежния пол?!

Маса дами, но и мъже, скочиха и директно му заявиха, че по-голяма простащина и цинизъм не са виждали и как не го е срам да излиза с подобни постове пред хиляди потребители. И не, Здравко от Биг Брадър не е на 15 години и би трябвало отлично да знае кое е адекватно и кое не. Ако има мозък в главата си, разбира се!