Една от жените във Фермата отнесе здрав хейт.

Както вече стана ясно, тя не само е една от най-красивите, а и най-твърдоглави дами в стопанството. 

Вероятно вече сте се досетили, че става дума за Аксения. След като направи всичко по силите и редица гафове, тя предизвика омразата на останалите участници в риалитито и се превърна в най-черната овца.

Откакто е ратай, тя дори успя да се окичи с титлата "Дразнител № 1". Аксения се отчая, след като й се наложи да прекара пет часа в обора, за да издои кравата. Ревейки, тя остави животното с пълно виме и си легна. Останалите животинки в стопанството останаха гладни заради мудните й действия. 

Сякаш тази й издънка не бе достатъчна, а Аксения реши да се разкраси с гланц, при все, че спрямо правилата ратаите нямат право да ползват козметика.
Разбира се не закъсня и наказанието. Гафът й струва козметиката на всички дами в отбора „Нови надежди“.

Този факт накара фермерът на седмицата Иван да избухне срещу нея подчертавайки, че това не е спа център и условията, както и правилата са сурови. Той подчерта, че не е дете и не може да продължава да се държи по този начин. 

Камелия също не й остана длъжна, подчертавайки, че първо върши глупости, а после реве в търсене на съчувствие. Тя бе категорична, ако не й издържа психиката, направо да излиза.
За капак се включи и Мажена, заявявайки, че трябва да мисли малко повече и да си стегне мозъка.
Източник: show.blitz.bg

Здрав хейт за една от жените във  „Фермата“. Коя е тя? (ФОТО)

Здрав хейт за една от жените във  „Фермата“. Коя е тя? (ФОТО) - Снимка 2