При все, че Сашо Кадиев трепереше от страх, все пак се реши да се подложи на тази процедура.

 

След като си направи колоноскопия, тв водещият е наясно със състоянието на стомашно-чревния му тракт. Колоноскопията представлява процедура, при която в ануса се пъха дълъг и тънък маркуч, на върха на който е разположена камера. По този начин се проследява състоянието на стомашно-чревния тракт отблизо.

 

За целта Сашо Кадиев е бил поставен под пълна упойка. Истината е, че актьорът от години се оплаква от киселини, но все игнорираше проблема. Преди време специалистите му откриха и колит, но той не обърна подобаващо внимание и на него.

 

Стресна се едва, когато коремът му започна да се подува като плондер. Именно този факт го притеснил сериозно и Кадиев се навил на аналната интервенция. След като станало ясно, че няма нищо притеснително, свързано със стомашно-чревният му тракт, Катето Евро и синът й си поели дълбоко въздух и вече са спокойни.

 

Въпреки това медиците, на които Кадиев е доверил здравословното си състояние са му  препоръчали да спазва хранителен режим. Не става ясно какъв точно е този режим и колко време ще е нужно да бъде спазван. По всяка вероятност обаче ще подобри значително състоянието му.

Източник: Уикенд

Завряха камера в з@дника на Сашо Кадиев