Селин Дион се включи в социалните мрежи в сряда, 1 ноември, като направи триумфално завръщане в публичното пространство - първото от близо четири години.

Канадската суперзвезда отсъстваше от светлините на прожекторите - и от сцената - в продължение на няколко години, тъй като продължава да се бори със синдрома на скования човек. Но в сряда към нея се присъединиха тримата ѝ синове, които присъстваха на хокеен мач, а след срещата се срещнаха с отбора на Монреал Канейдиънс.

"Моите момчета и аз прекарахме толкова забавно време, посещавайки Монреал Канейдиънс след хокейния им мач с Вегас Голдън Найтс в Лас Вегас в понеделник вечер. Те играха толкова добре, какъв мач!! Благодаря ви, че се срещнахте с нас след мача, момчета! Това беше незабравимо за всички нас. Желая ви страхотен сезон!" - написа тя под публикацията, която включваше въртележка от четири снимки.

Завръщането на Селин Дион с нейните собствени думи

"Малко по малко, ден след ден, стъпка по стъпка! Толкова ни липсваш!!!", пише друг, а трети фен споделя: "Не знаеш колко ни липсваш!!! Толкова сме щастливи, че най-накрая те виждаме да се усмихваш и да се забавляваш, както винаги!!! Обичаме те, Куин."

Екипът сподели и видео от момента, а надписът гласеше: "Когато емблемите на Квебек се срещат в Лас Вегас".

Френско-канадската звезда е близка с тримата си сина, които посрещна с покойния си съпруг Рене Анжелил, и често споделя тайни гледки от домашния си живот с момчетата, като разкрива, че за Деня на майката през 2023 г. момчетата са я почерпили с разкошна торта със свещи.

Когато Селин завърши резиденцията си в Лас Вегас през 2019 г., момчетата също избраха да се присъединят към нея на сцената за емоционално отдаване на почит.

Източник: hellomagazine.com