42-годишната поп суперзвезда - която си върна контрола върху състоянието и различни аспекти от живота си, когато през 2021 г. след 13 години беше прекратена опеката, управлявана от най-близкото ѝ семейство - не е издавала албум от 2016 г. насам, но вътрешен източник твърди, че тя е била в студиото и е работила върху "серия от убийствени песни", за да осигури мощно завръщане въпреки "натиска", на който е подложена.

Източник разказва пред рубриката Bizarre на вестник The Sun: "Албумът на Бритни се пази в строга тайна. От доста време се работи зад кулисите, за да се съберат серия от убийствени песни, които да върнат Бритни с гръм и трясък. Тя е известна като една от най-големите поп звезди на 21-ви век, така че има натиск музиката да бъде страхотна."

Вътрешният източник допълва, че изпълнителката на хита Baby One More Time работи по албума с певицата и авторка на песни Charli XCX, а изпълнителката на Speed Drive е получавала инструкции от Бритни за това какво би искала да има в записа, тъй като се заканиха, че през новата година ще излезе нова песен.

Източник: nzherald.co.nz