Наша Нора Недкова пак се напъва да блесне, горката!

"Пази Боже от прости хора, пък и с претенции", са казали хората отдавна и си е съвсем, ама съвсем вярно. Поредното доказателство за това как може да си никой, но да драпаш да се престориш на някой, е Нора Недкова. Дребната перхидролка, чиито единствен славен момент бе да вземе титлата на Мис Плеймейт по нашенския край, се набута на фестивала в Кан. За енти път.

Това не е толкова сложно начинание, а и знаем, че за свой късмет, Норчето се радва на богат тате. Самата тя също си вади това-онова, забавлявайки чичета като покойния Христо Сираков, с когото цяла България я видя. Та... Недкова се добута до червения килим в Кан, а оттам, разбира се, успя да щракне някоя и друга истинска звезда.

Първата, в която се отърка, е прекрасната Ева Лонгория. От снимката, която Норка на часа пусна в нета, се вижда как усилено снима актрисата, а тя благосклонно се е усмихнала на своята фенка. Защото Недкова бе възприета на фестивала само като това - напориста фенка с мечти да прилича на идолите си, досущ като милиони други по света.

Разбира се, Норчето не е била единствената нашенка там. Присъствали на събитието довериха, едва сдържайки смеха си, че Недкова се е въртяла и бутала като алтава сред виповете, но никой дори не я е отразил. На камък ударила и с по-известните и заможни господа, които я удостоили с нула внимание. Камо ли да я заговорят, или да й поискат телефона. Ех, Норини мечти...