Ако някой беше казал на свободолюбивия и своенравен Калин Врачански, че ще дойде ден, в който ще живее под един покрив със своята тъща, със сигурност щеше да прихне в смях. Е, днес обаче хич не му е смешно, защото се случи точно това.

Завалията, който винаги е бил категоричен, че няма да се ожени за нищо на света, мрази брака и иска да живее волно и свободно, сега дели апартамент с родителката на половинката си.

След раждането на първородната му дъщеричка Теа, родилката Златина имала нужда от помощта на майка си, затова Еленка Митева моментално се озовала у тях. Еленка е втората съпруга на актьора Краси Ранков, който има и по-голям син от първия си брак.

На Врачански първоначално му причерняло пред очите и се чудел как ще се разбира с тъща си в една къща, но после осъзнал, че му е нужна. Защото, за капак, Златина изпаднала и в следродилна депресия, постоянно плачела, дразнела се от най-малките неща и станала сприхава.

Това е нормално състояние за много жени и всички уверяват Калин, че с времето ще отшуми и всичко ще си дойде на мястото. Засега обаче единственото, което развеселява актьора е бебокът, който пък се оказал слънчево и усмихнато човече.

Източник: Crimesbg.com