Ники Михайлов и Алисия затвориха устите на завистниците!

Със сто и двадесет хилядарки се изръсил Ники Михайлов за коледния подарък на любимата му Алисия. Вратарят подарил на поп фолк дивата лъскав джип. Тузарското возило е само на две години и е от марката „Ауди”. С още пет хиляди се изръсил синът на Боби Михайлов и за уникален цвят на лъскавото возило.За щедрия си коледен подарък се похвали самата певица на страницата си във Фейсбук.

Тя обаче се отчела доста по-скромно към любимия си мъж. Двойката живее от няколко години заедно и светската клюка ту ги разделя, ту ги събира отново. За Коледа Алисия подарила на вратаря на турския тим „Местан” кецове и яке от марката „Валентино”. За подаръка си към половинката си изпълнителката на „Пак съм тук” се бръкнала със скромните три хилядарки.

[caption id="attachment_432920" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия сияе от щастие с любовта на Ники Михайлов[/caption]

Двойката често е под прожекторите, като мълвите за техните забежки с други станаха пословични. Но двамата влюбени вече отказаха да се крият и официално афишираха любовта си. Ники Михайлов, който живее в момента в Турция заради кариерата си, а Алисия често прескача при него в огромната му къща, когато е свободна от изяви и участия.

Няколко дни преди настъпването на най-светлия християнски празник, националният вратар се завърнал в родината си, за да бъде заедно с Алисия и сина й от Валери Божинов- Валери-младши. Вратарят много обича и е привързан към момчето на любимата си, като Валерко също отговаря с огромна обич към Ники.

Ники Михайлов не забравил да зарадва и малкия с дарове. Тай подарил на хлапака топка от „Адидас”. Уникалното кожено кълбо се произвежда на всеки четири години за Световното първенство по футбол. Само с намалението топката струва двеста лева. Ники подарил на Валерко подарил и тениска от световно известна марка. От подаръците си Валери-младши не се отделял нито ден, нито нощ, съобщи щастливата му майка в социалната мрежа.

Тримата ще празнуват Нова година в Дубай. Към тях най-вероятно ще се присъединят и Благой Георгиев с най-новата си изгора, 18-годишната ученичка Куини-Алис.