Елизабет Втора получава стотици окуражаващи писма след интервюто на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри

Британската кралица Елизабет Втора е отрупана със стотици писма в израз на подкрепа след интервюто на внука й принц Хари и съпругата му Меган Маркъл пред Опра Уинфри, съобщи електронното издание на "Сънди таймс".

Чували с писма

Всеки ден огромни чували с писма се доставят в замъка Уиндзор, където кралицата и принц Филип се изолираха още миналата пролет заради пандемията. Картичките, подаръците и писмата носят голяма утеха на монарха, след като херцозите на Съсекс обвиниха британското кралско семейство в расизъм.

Обвинения

"През месеците, когато бях бременна, през цялото време чувах, че няма да получим сигурност и титли, както и тревожни коментари за това колко тъмна може да е кожата на детето, когато се роди", каза Меган пред Опра Уинфри. Попитана от кого е чула подобни коментари, тя заяви само: "Смятам, че това силно би ги злепоставило".

Подкрепа

Източник казва пред британското издание, че кралицата е удовлетворена, че получава послания за подкрепа в тези трудни времена за семейството. Придворната дама на кралицата, 83-годишната Мари Морисън отговаря на всяко писмо със съдействието на други служители в двореца, пише БТА. [caption id="attachment_661715" align="aligncenter" width="300"]Кралица Елизабет Втора получи стотици окуражаващи писма след интервюто на Меган и Хари с Опра Уинфри сн. YouTube Кралица Елизабет Втора получи стотици окуражаващи писма след интервюто на Меган и Хари с Опра Уинфри сн. YouTube[/caption] Някои отговори са доста лични, в тях се изразява благодарност за "лоялната подкрепа" и се посочва, че Елизабет Втора високо цени благопожеланията и отношението към кралското семейство, предават от dariknews.bg.