Григор Димитров - Гришо си посипа главата с пепел след голямата загуба!

Григор Димитров - Гришо се провали на втория кръг на турнира в Акапулко. Българинът падна главоломно от Райън Харисън. Тенисистът, който го победи, е 168-и в света на тениса. След тази загуба Григор Димитров няма да защитава титлата си, която грабна през миналата година. Хасковлията обаче побърза да се извини на своите поддръжници в социалните мрежи.

Той си посипа главата с пепел в Интернет пространството и призна, че съжалява за поражението си, за което иска искрено и сърдечно прошка от своите многобройни фенове. Григор Димитров им обеща, че възнамерява през следващата година да се върне много по-силен и уверен в победата си.

[caption id="attachment_438375" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Гришо се извини и обеща да се стегне за догодина[/caption]

Григор Димитров - Гришо не успя да се покаже на висота най-вероятно заради страничните занимания, на които се поддава в последно време заради звездоманията си, кълват го пък част от неговите фенове. Припомняме, че Григор Димитров бе избран от домакините да бъде сниман в рекламен клип. На него ракета №1 у нас скочи от скала, висока 35- метра.

Като любимец на жителите на курортния град Акапулко Гришо миналата година бе избран да се вози на хеликоптер и на луксозна яхта, пак с рекламна цел. След това той игра тенис на платформа в океана с канадската красавица Южени Бушар. Което пък накара любимата му, руската тенисистка Мария Шарапова бясно да го ревнува.

Тази година той опита ново екстремно предизвикателство – да скача от скали в океана. Въпреки че в клипа се внушава, че Григор Димитров скача от скала, висока 35 метра, феновете са на мнение, че височината не е повече от седем метра. Въпреки това високоадреналиновото изживяване изключително много допаднало на нашия тенесист.

След което той отново се повози на красива тузарска яхта, заедно със свои колеги от тенис турнира. 31-годишната Даниела Хантухова, изглеждаше предоволна в компанията на Димитров и Гонсалес. Словачката освен на тенис кортовете се изявява и като модел.