Да, Благой Георгиев е болен женкар, лош баща, несериозен човек и тотален некадърник за семейство, но... но не е насилник! Досега нито една от жените му дори не е и намеквала за физическо насилие от негова страна - по време на връзката, или след раздялата им.

Оказва се обаче, че прехваленият нов съпруг на Златка Райкова - арменецът Карен Хачатрян я "маламоти" и то май изобщо не е за сефте, както шушукат близки до тях източници. Не вярвате ли?! И ние не вярвахме, докато не видяхме кадрите със собствените си очи. Златка не успя да ги скрие, защото излъчваше онлайн.

ЗАСНЕТО!!! Карен Хачатрян бие Златка Райкова! (УЖАСЯВАЩИ КАДРИ)

Двамата с Карен са на почивка в Тайланд, където искали да избягат от зимата у нас. Заедно с тях са децата им, като за тях се грижи бавачка. Русата Златка онзи ден реши да излъчва онлайн и на живо от салон в Тайланд, където с мъжа й са на масаж. Зад тях се виждат и тайландките, които ще им правят масажите.

Както Златка снима обаче, в един момент вбесява Хачатрян дотам, че онзи пет пари не дава, че се излъчва пряко, а с озверяла физиономия замахва яко срещу лицето на Златка и... и видеото прекъсва.

Сещаме се, че с лицето, което има Карен в момента, едва арли смята да погали нежно жена си по страните... А щом го прави на място с хора около тях, то по пътя на логиката можем да предположим и че не го прави за първи път. Така ли е, Златке?!

Източник: Телеграф, Crimesbg.com