Крис Нот се чувства отблъснат от екранната си любов Сара Джесика Паркър и останалите си колеги от „С*ксът и градът“ след скандала с опипване на колежки, в който бе намесен.

68-годишният актьор, известен с образа си на Тузара в сериала, е персона нон грата сред актьорския състав, след като група жени излязоха с шокиращи обвинения, че ги е обарвал и е искал да ги чука извън снимачната площадка.

Крис Нот многократно е отричал обвиненията и заяви пред сайта „Рейдар онлайн“, че Сара Джесика Паркър и останалите му дължат извинение за грубото отношение, на което е бил подложен.

„Той дори не е поканен на техните партита. Не получава поздравителни картички или съобщения с честит рожден ден“ – твърди вътрешен източник.

„Чуди се защо Сара и останалите го зачеркват, без да има нито едно доказано обвинение. Цялата тази история много го огорчи“ – споделя информаторът.

Според Крис Нот всичките му сексуални контакти са били по взаимно съгласие и никога не е бил обвиняван в престъпление.

Защо всички от „С*ксът и градът“ отсвириха Тузара?

Актьорът загуби и участието си в нашумелия сериал. Сценаристите побързаха да умъртвят героя му Тузара, който бил поразен от сърдечен удар и действието се развива без неговото участие.

Източник: „Уикенд“