Те бяха една от най-страстните холивудски двойки, които се разделяха и сдобряваха многократно по време на връзката си. Курсът на истинската любов никога не върви гладко, или поне така се казва - но дали нетрадиционното им спане може да има нещо общо с това?

Подобно на много други двойки, животът на Меган и Брайън се преобръща с главата надолу заради появата на децата-  те вече не са сами в спалнята.

През 2014 г. Меган споделя пред Entertainment Tonight, че синът ѝ Ноа е спал с тях, и добавя: "Брайън не получава никаква интимност... няма как."

По онова време, въпреки забързаните нощни режими на спане, в отделно интервю тя заяви, че "не се противопоставя" на идеята да има още едно дете от Брайън, който е почти 13 години по-възрастен от нея. И изглежда, че липсата на интимност не се е оказала постоянен проблем, тъй като двойката наистина има още едно дете. Обстоятелствата обаче са били малко по-сложни.

През 2015 г. изглеждаше, че това е краят на пътя, след като Меган подаде молба за развод, позовавайки се на непреодолими различия. Но в страната на знаменитостите настъпи изненада, когато осем месеца по-късно бе потвърдено, че звездата от "Трансформърс" е бременна с третото си дете. Тя не желаеше да обсъжда бащата на новото бебе, но по-късно потвърди, че актьорът от "Бевърли Хилс 90210" наистина е баща. Третият им си се появи на бял свят през август 2016 г.

През 2019 г. Меган подаде молба за прекратяване на бракоразводното им дело, но година по-късно двамата отново се разделиха, този път завинаги. Но нямаше тежки чувства, като Брайън заяви: "Никой от нас не е направил нищо един на друг. Тя винаги е била честна с мен и аз винаги съм бил честен с нея.

"И знам, че тя винаги ще ме обича и знам, че що се отнася до семейството, това, което сме изградили, е наистина страхотно и специално. Затова решихме да се уверим, че няма да го загубим. Че независимо от всичко винаги ще сме приятели помежду си и ще сме единен фронт с децата".

Това е обещание, което те спазват, и всъщност Меган - която започва да се среща с Брайън през 2004 г., когато е само на 18 години - каза едва миналата седмица по време на интервю, че се старае да бъде любяща и подкрепяща бившия си съпруг.

"Мисля, че е много важно, когато хората се разделят, никога да не унижават другия родител", казва тя на Дрю Баримор по време на интервю за популяризиране на новата ѝ стихосбирка "Хубавите момчета са отровни".

 "Дори по пасивно-агресивен начин или дори да правите забележки... Не допускам нищо подобно в енергията си, когато съм около децата си. Защото ако не приема и не обичам баща им, отхвърлям част от тях. Така че винаги съм се старала да бъда много любяща с него и за него."

В наши дни синовете на Меган са на седем, девет и десет години и въпреки че тя не споменава дали някой от тях все още спи с нея, това е съмнително - така че е разумно да предположим, че тя има по-конвенционална схема за спане с годеника си Machine Gun Kelly.

Рапърът и актрисата се сгодиха през януари 2022 г., но временно спряха плановете си за сватба поради напрежение в отношенията. Изглежда обаче, че сега отношенията им са в процес на възстановяване.

Източник: hellomagazine.com