Поп иконата Бионсе буквално е изчезнала, след като от месеци никой не я е виждал и не е чувал за нея. След като извади успешния си кънтри албум „Каубой Картър“, суперзвездата необяснимо се изпари. Никой не я е виждал, нито чувал от месеци.

Близки на певицата разкриха, че това се дължи на скандала около рапъри Пъф Деди. Оказва се, че певицата и мъжът й Джей Зи се страхуват, че дългогодишното им приятелство със скандалния рапър може да се отрази на имиджа им и да разбие на пух и прах кариерите им.

Пъф Деди е обвинен не само в сексуален тормоз и изнасилване, но и в трафик на хора с цел проституция. Домовете му в Лос Анджелис и Маями бяха обискирани от полиция, а обвиненията срещу него нарастват с всеки изминал ден.

Известен факт е, че Джей Зи и Пъф Деди (Пи Диди) са приятели от десетилетия. А някои от жертвите в скандала твърдят, че насилникът се е гаврил с тях именно в продуцентската компания на Джей Зи. Сега Бионсе явно е решила изцяло да се дистанцира от скандала, тъй като страхува какво още може да извади на бял свят разследването срещу Пъф Деди.

Източник: „Уикенд“