Поп идолът Майкъл Джексън многократно се е подлагал на пластични операции, за да подобри лицето си. За никого не е тайна, че от това особено страдаше горкият му нос, който претърпя десетки интервенции през годините.

Наскоро бившият охранител на Краля на попа – Мат Фидес, за първи път разказа каква точно е била драмата за първата промяна на външния вид на Джако. Оказва се, че това е заради гаврите на бащата на звездата.

„Семейството на Майкъл го дразнеше заради размера на носа му. Наричаха го с обидни имена, щипеха го и му се подиграваха. Той казваше, че баща му е този, който го тормози най-много и се гаври, че певецът е наследил огромния нос на майка си. Това му насади огромни комплекси“ – разказва бодигардът.

През 1979 г. Майкъл Джексън прави първата си ринопластика, за да спре тормоза на баща си. Певецът имал и нараняване на носа, така че операцията ударила с един куршум два заека.

„Майкъл танцуваше средно около 3 часа на ден. На един етап той правеше 50 последователни завъртания и веднъж падна. Счупи носа си и видя това като чудесна възможност да го направи по-малък“ – разкрива охранителят.

Източникът допълва, че след това Майкъл Джексън е имал много хирургически интервенции и дори не можел да си спомни точния им брой.

Източник: „Уикенд“